ROGER FÅGEL


Touch You Right Now - Basic Elements
Detta är den långa versionen.
Vilket gör den even better...



Läst Julias blogg och fick inspiration...

Hon berättar om att hon är 100% säker på att det finns en fågel i hennes hus... Vilket för mina tankar till då jag HADE en fågel i mitt hus.


Det var i vintras då Argos (hunden) och jag var hemma ensam. Jag sitter nere och gör något oväsentligt. Hör Argos skälla och något som låter lite mysko.. Smyger upp.. Ser en liten fågel som i panik flyger runt i varsdagsrummet.
Jag får lika mycket panik som fågeln. Hur får jag ut den? Ska jag fånga den?.. Efter ett samtal till min mor så kommer jag på att jag borde öppna fönstret. Tar en jacka som skydd och en sop som vapen och springer genom rummet öppnar fönstren så snabbt som det går och springer tillbaka... Släcker lamporna i taket och hoppas att den ska följa ljuset....
Tillslut flög den arma fågeln ut. (fick upprepade gånger springa in med min utrustning för att ställa upp fönstren när de blåse igen)

Jag vet inte vars min rädsla för fåglar kommer från bara lätet från deras vingar får mig att vilja kura ihop mig.. Jag har dessutom haft typ 3 tamfåglar hemma... Det går inte ihop...
Hur fågeln kom in, det vet jag inte riktigt...

Kommentarer
Postat av: julis

Älsk smygreklam ;). Helt säker?! Min MILF fick typ hjärtstillestånd because of the damn thing!

2010-04-28 @ 20:14:49
URL: http://julijuzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0